geen tijd voor
social media marketing?

Wij bieden eenvoudige Social Media Marketing groeipakketten zodat jij jouw ding kan blijven doen, wij doen de rest en zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent en blijft, en dan ook nog eens beter vindbaar bent. Klinkt simpel, maar dat is het ook omdat we overzichtelijke pakketten hebben samengesteld waarbij je zelf kiest wat bij jou en jouw bedrijf past.

waarom social media uitbesteden?

  • Naamsbekendheid vergroten
  • Online bereik vergroten
  • Meer traffic naar de website
  • Inzicht in web statistieken
  • Dichter bij de doelgroep
  • Gestructureerde postplanning en contentkalender
  • Superstrak ontwerp in jouw huisstijl dus professioneler
  • Gericht targetting middels campagnes

welk pakket past bij jou?

Afhankelijk van jouw wensen en doelen hebben we 3 groeipakketten samengesteld:

social media pakketten

meer weten over social media marketing?

hoe werkt het?

1. Kennismaken
We maken een afspraak, drinken een bak koffie en bespreken jouw wensen en doelen.

2. Strategie
Met het huiswerk dat we hebben meegekregen maken we een plan, een vertrekpunt. Afhankelijk van het gekozen groeipakket en looptijd maken we campagneplanning en contentkalander. De daarbij behorende onderwerpen en targets nemen we hierin mee.

3. Creatie
Op basis van jouw huisstijl maken we een visual voor de social media kanalen, eenheid in het ontwerp is hierbij belangrijk voor de herkenbaarheid.

4. Publiceren
Wat we samen hebben besproken en wij uitgewerkt hebben delen we met jou. Tevreden? Dan gaan we live!

welke social media kanalen passen bij jouw doelgroep?

Wij focussen ons op Facebook en Instagram en afhankelijk van de doelgroep ook op LinkedIn. Omdat de vraag naar Social Media Management groeit hebben wij 3 groeiplannen samengesteld, telkens gebaseerd op 3, 6 of 9 maanden. Daarnaast is de frequentie van posten erg belangrijk en afhankelijk van het doel of doelen. Wekelijks? Of juist om de week? Organisch of betaalde content? Of juist de mix? Te veel dilemma’s en vaak tijdgebrek om daar als ondernemer over na te moeten denken.

Wij nemen dat graag uit handen en ondersteunen jou hierbij en maken samen een plan, een plan met duidelijke voorwaarden en targets. Heel simpel: wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent! We schieten niet met hagel maar doen dat volgens een strategie en een meetbaar plan. Om zichtbaarheid en traffic te genereren heeft het weinig zin om 2 of 3 post te maken, je kunt dit het beste planmatig over een langere periode uitsmeren. Daarom hebben wij 3 overzichtelijke pakketten om Social Media Marketing in te zetten, 3, 6 of 9 maanden. Wij onderzoeken wat de beste tijden zijn om te posten, dat wil zeggen dat wij gaan analyseren waar en wanneer jouw doelgroep het vaakst online is, op die momenten posten wij dus jouw boodschap.

Een promotiecampagne draagt bij aan het behalen van doelstellingen, dit kunnen losstaande promoties zijn of juist promoties die geplaatste posts extra versterken. Welk groeipakket je ook kiest, we gaan eerst samen het gesprek aan om de doelstellingen te bespreken en vervolgens kiezen we wat en welke vorm van promotie het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Iedere gepromote campagne maken we meetbaar en zichtbaar, dat betekent dat we de geanalyseerde statistieken met jou delen om te beoordelen of de behaalde cijfers passen bij de verwachtingen. Klinkt logisch? Vraag vrijblijvend een gesprek aan!

Het inventariseren van de doelstellingen en het inrichten van de kanalen kost aardig wat voorwerk, daarnaast moeten we aan de hand van het intakegesprek de juiste behoefte op een rijtje zetten om zo de juiste richting te kiezen, het is dus geen hapklare samenstelling van acties maar een persoonlijk op maat gerichte samenwerking. De set-up kosten zijn eenmalig, of je nu kiest voor een campagne van 3, 6 of 12 maanden.

De kosten zijn transparant, maar heb je toch nog vragen? Bel gerust even, dan leggen we het even uit.

Dat kan natuurlijk, mogelijk zijn er dan ook andere doelstellingen? Dan betaal je geen extra set-up kosten maar alleen, naast de maandelijkse kosten van het groeipakket, een verlengingstarief van €95,-.
Tevreden over de resultaten van de campagne en wil je deze verlengen? Neem direct contact op met jouw contactpersoon.

hebben we je interesse gewekt?