Concept ontwikkeling

online/offline campagnes, multichannel marketing, reclamecampagnes, merkbeleving, (her)positionering, concept ontwikkeling, branding

Van idee
naar concept…
hoe pak je dat aan?

Je hebt de mooiste ideeën, maar hoe maak je hier een succesverhaal van? Wij creëren concepten en campagnes die werken voor je bedrijf of merk. Een strategisch stappenplan is noodzakelijk, inzicht in de markt en weten wat de consument beweegt en waar zij zich bevinden is essentieel.

Doelgroep onderzoek is onderdeel van het tot stand brengen van een concept, zonder kennis van de klantbehoefte slaagt geen enkel product. Het bedenken van de juiste merkbeleving en positionering baseren we op een stevige analyse, (mensen)kennis en ervaring en, het allerbelangrijkste, creativiteit en de drang om iedere keer weer het beste concept uit te rollen en mensen happy te maken.

Onze concepten zijn gebaseerd op het S.M.A.R.T principe en KPI gestuurd. Op deze manier is het meetbaar en weet je waarin je investeert. En natuurlijk wil je een investering ook terugverdienen. Hoe wij dat doen?

Maak gewoon een afspraak met ons, als het klikt gaan we samen aan de slag!

Groeiambities? Kennismaken?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Deel jouw ideeën met ons en als er een klik is, gaan we brainstormen. Lijkt het je wat? Neem dan even contact op via 0485211509 of mail naar: info@brandingconcepts.nl Of vul de gegevens in, dan nemen we contact op met jou.